Mazbatasını alan Dilay Küçük, İYİ Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı görevini Erdal Gülay’dan devraldı.

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının Pazar günü yaptığı kongre sonucu ilçe başkanı seçilerek mazbatasını alan Dilay Küçük, parti binasında düzenlenen törenle görevi eski Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay’dan devraldı.

İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı görevini devralan Dilay Küçük, yaptığı konuşmada, Erdal Gülay’a teşekkür ederek devraldığı bayrağı gücü ve sağlığı elverdiği kadar yukarıya taşımak için canla başla çalışacağının sözünü verdi.

GÜLAY: “İYİ PARTİ EMİN ELLERDE”

İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı görevini Dilay Küçük’e devreden Erdal Gülay, “2019 yılı Temmuz ayından bu güne kadar yürütmekte olduğum Merkez ilçe Başkanlığı görevini kongremizde seçilerek mazbatasını alan Dilay Küçük Başkanımıza devrediyorum. İyi Parti bayrağı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada emin ellerdedir. Başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Başkanımız hiçbir zaman yalnız değildir. İl Başkanımız, ben ve teşkilatlarımız her zaman yanında olacağız” dedi.

ERKMEN: “ÖNEMLİ OLAN PARTİLERDE BİRLİK, BERABERLİK, GÜVENDİR”

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ise şunları söyledi: “Bugün bu devir teslim gereği, bugüne kadar görevi sürdüren Erdal arkadaşımız ve onunla birlikte yönetim kurulu arkadaşlarımız görevi bırakıyorlar, Dilay kardeşimiz mazbatasını aldı ve bugünden itibaren de görevi teslim alıp devam edecek. Biz her şeyden önce hem kuruluştan bugüne kadar hizmet veren Merkez ilçedeki tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederken, son olarak da geçen yılın ortalarından itibaren, bugüne kadar bu görevi başarı ile yürüten Erdal arkadaşımızı ve onunla birlikte yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Dilay arkadaşımız hafta sonu yapılan kongrede bir yarış içerisinde geçmiştir ama kazanan İYİ Parti olmuştur. Bu yarışın galibi de Dilay kardeşimiz olmuştur. Dolayısıyla o da bugünden itibaren kendi yeni oluşan yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hem partimizin, hem Zonguldak’ın hizmetinde olacaktır. Biz en iyi şekilde partimizi temsil edeceğine, bugün almış olduğu bu bayrağı, bir bayrak yarışı şeklinde daha da yukarılara götürmek suretiyle ileride kendisinden sonra gelecek arkadaşlara da başarı ile teslim edeceğine yürekten inanıyoruz. Önemli olan partilerde birlik, beraberliktir, güvendir. Bu dayanışma duygusu içerisinde çalışmaktır.”

Konuşmaların ardından İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, eski başkan Erdal Gülay’a partilerine verdikleri emek için plaket takdim etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi