Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Zonguldak İl Müdürlüğünce Kariyer Günleri programının 9’uncusu düzenlenecek.

İŞKUR Kampüste sloganıyla İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğünce düzenlenecek olan Kariyer Günlerinin 1’inci gün programı BEÜ Tahir Karauğuz Konferans Salonunda, 2’nci gün programı ise BEÜ Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğünce 9’uncusu düzenlenecek olan Kariyer Günleri programı hakkında bilgi veren İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, şunları ifade etti:

“İŞKUR İl Müdürlüğü olarak 9 yıldır Kariyer Günleri düzenliyoruz. Her yıl düzenlediğimiz Kariyer Günleri ile işgücü piyasasına yeni girecek gençlerimizi çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi edinmelerini sağlamak ve işbaşı eğitim programları gibi kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğinde yapılan sosyal çalışma programlarından haberdar etmek ve kurum hizmetlerinden mümkün olduğu derecede yardımcı olmayı hedefliyoruz. İşverenlerimizi bu programlara davet ederek enlerimizi belirliyoruz. Bu doğrultuda istihdama en çok katkı sağlayan, kurumumuzla işbirliği yapan, kurumumuzla en fazla işbaşı eğitim programı yapan, engelli ve kadın istihdamında yüksek oranları yakalayan kişilere, derneklerimize ve hizmet noktalarımızda bizimle işbirliği yapan personellerimize teşekkür belgesi veriyoruz. İşverenlerimize de faaliyetlerimiz konusunda bilgilendirme yapıyoruz. 9. Kariyer Günleri programımız 21 Şubat 2020 Cuma günü BEÜ Tahir Karauğuz Konferans Salonunda saat 10.00’da başlayacak. Programımız saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşması, video gösterimi, protokol konuşmaları, ödül töreni ve İŞKUR sunumuyla devam edecek. Kariyer Günlerimizin 2’nci programı 22 Şubat Cumartesi günü BEÜ Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi