Karadeniz kıyısında yer alan Zonguldak, Türkiye’nin Karadeniz ülkeleri ile arasında deniz ticaretinin sağlandığı şehir olma özelliğinin yanı sıra, doğal güzellikleri, milattan öncesine dayanan geçmişi ve kıyı şeridi ile bölgenin en popüler turizm merkezleri arasında yer almaktadır. Bartın, Karabük, Bolu ve Düzce ile komşu olan şehir, Karadeniz iklimi etkisi altında kalmaktadır. Coğrafi olarak Balkanlardan gelen soğuk hava etkisine açık olan şehirde, kış ayları soğuk ve sert geçerken, yaz ayları serin ve kısa sürer. Karadeniz’in doğa ve tarih cenneti Zonguldak’ta her zevke uygun pek çok konaklama alternatifi yer almaktadır. Şehir merkezinin yanı sıra yaz tatili de dahil olmak üzere çevre ilçelerde de her bütçeye uygun otel seçenekleri bulunmaktadır. Zonguldak’ın en iyi otelleri arasından tatil beklentinize uygun seçeneği bularak, siz de unutulmaz bir Karadeniz tatili için tercihinizi bu yıl Zonguldak’tan yana yapabilirsiniz.

Eşsiz Deniz Manzarası İle Dikkat Çeken Dedeman Zonguldak

Zonguldak’ta lüks bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan Dedeman Zonguldak, yılın dört mevsimi sunduğu özel konaklama seçeneklerinin yanı sıra eşsiz deniz manzarası ile kusursuz bir tatil vadetmektedir. Zonguldak, şehir merkezine 1 km, havaalanına ise 29 km mesafede yer alan tesisin 204 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, Turkuaz Restoran öğlen yemekleri için, Panorama Restoran ise akşam yemekleri için konuklarına birbirinden özel seçenekler sunmaktadır. Kusursuz bir manzaraya karşı, keyifli bir şehir tatiline olanak sunan Dedeman Zonguldak bünyesinde ruhen ve bedenen dinlenip rahatlayacağınız anlar için Life Style Health Club, sağlık ve spor hizmetleri ile konuklarını ağırlamaktadır. Kulüp bünyesinde salon derslerinin yanı sıra, hamam, sauna, buhar odası ve masaj seçenekleri yer almaktadır. Dedeman Zonguldak’ta yer alan 2 adet kapalı yüzme havuzu ise yıl boyu hizmet vermektedir. Şehir merkezine yakın konumu ve konforlu olanakları ile iş odaklı ziyaretlerde de tercih edilen tesisin, 1216 m2 alana sahip toplantı alanı son teknoloji ile donatılmıştır. Hem iş hem de gezi amaçlı Zonguldak seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz Dedeman Zonguldak’ı incelemeniz için https://www.dedeman.com/7-Oteller/286-Dedeman-Zonguldak/ sitesi hizmet vermektedir.

Keyifli Bir Şehir Tatili İçin Star Hotel Çaycuma

Zonguldak’ın doğası ve tarihi ile dikkat çeken noktalarından Çaycuma’da hizmet veren Star Hotel Çaycuma, yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Çaycuma Havalimanı’na 12 km mesafede yer alan tesisin, konforla konaklayabileceğiniz 27 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, misafirleri her sabah zengin bir açık büfe kahvaltı beklemektedir. Merkezi konumu ve şık dekorasyona sahip odaları ile dikkat çeken Star Hotel Çaycuma’da huzur dolu bir konaklama deneyimi için https://www.starhotelcaycuma.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Doğa İle Baş Başa Kalmak İsteyenler İçin River Mill Park Otel Aqua Spa

Konfor, kalite ve huzuru konukları ile buluşturan River Mill Park Otel Aqua Spa, doğa ve nehir manzarası ve lüks olanakları ile dikkat çekmektedir. Zonguldak Havalimanı’na 28 km mesafede yer alan tesisin, huzur dolu anlarınıza ev sahipliği yapacak 30 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, açık büfe sabah kahvaltılarının yanı sıra 1 adet a la carte restoran gün boyu seçkin menüsü ile konuklarını ağırlamaktadır. Doğanın kalbinde kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşamanız için zengin olanaklar sunan bir SPA merkezinin bulunduğu tesiste misafirlere kapalı havuz, jakuzi havuzu, sauna, masaj, geleneksel Türk hamamı ve fitness center hizmet vermektedir. Eğlenceli bir yaz tatili içinse River Mill Park Otel Aqua Spa bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu ve 4 su kaydıraklı aktivite havuzu yer almaktadır. Özel organizasyonlarınız ve iş toplantılarınız için de doğanın içerisinde huzur dolu bir ortam tercih ediyorsanız tesisin 3 adet açık düğün salonu ve 2’si VIP olmak üzere 3 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Zonguldak’ın yemyeşil doğasını, sınırsız hizmet seçenekleri ile yaşamak isterseniz http://www.rivermillpark.com/ ‘dan tatilinizi planlayabilirsiniz.

Zonguldak’ın Havuzlu Oteli Büyük Anadolu Hotel Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli mevkiinde konuklarını yılın dört mevsimi ağırlayan Büyük Anadolu Hotel Ereğli, rahat ve şık konaklama birimlerinin yanı sıra merkezi konumuyla hem iş hem de turistik amaçlı konaklamalarda tercih edilmektedir. Ereğli’ye 8 km, Zonguldak’a 51 km ve Zonguldak Havalimanı’na 106 km mesafede yer alan tesisin, rahat edeceğiniz şekilde dekore edilmiş 99 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltılarında açık büfe özel lezzetler sunulurken, öğlen ve akşam yemeklerinde ise tesisin a la carte restoranı konuklarını kusursuz bir şekilde ağırlamaktadır. Yıl boyu keyifli bir konaklama deneyimi yaşamanız için Büyük Anadolu Hotel Ereğli’de 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 1 adet 3 kaydıraklı yüzme havuzu ve kapalı havuz hizmet vermektedir. SPA olanakları ile konuklarına kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşatan tesiste, sauna, Fin hamamı, Türk hamamı gibi pek çok alternatif sunulmaktadır. Toplantı, kutlama ve davetlerinizde de tercih edebileceğiniz tesisin, 4 adet organizasyon salonu bulunmaktadır. Zonguldak’ta yılın dört mevsimi keyifli anlar yaşayacağınız Büyük Anadolu Hotel Ereğli’de konaklamak için http://buyukanadoluereglihotel.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Editör: Haber Merkezi