İYİ Parti’nin Çaycuma’da kurulma aşamasından itibaren  partide hizmet veren ve Zonguldak il yönetiminde görev yapan Şenol Cin, Çaycuma ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Mevcut Başkan Sabahattin Durmuşoğlu, adaylığını açıklayan Şenol Cin’e parti binasında açıklama yapmasına izin vermemesi üzerine, Şenol Cin adaylık açıklamasını parti binası önünde gerçekleştirdi.

Parti binası önünde kalabalık bir grup ile basın açıklaması yapan aday Şenol Cin, “Bugün bu basın açıklamasını parti binasında yapmak isterdim. Maalesef ilçe başkanı arkadaşımız müsaade etmedi. Bizler bu gibi çekişmeleri, kutuplaşmaları önlemek için sizlerin de teveccühü ve desteklerinizle Çaycuma İYİ Parti ilçe başkanlığına adayım.” dedi.

Şenol Cin açıklamasını şu sözlerle sürdürdü;

İYİ Parti’ye gönül vermiş kıymetli üye arkadaşlarım ve değerli basın mensupları, öncelikle davetimi kırmayıp benim için anlamlı bir günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

Bugün burada sizlerle bir arada olmak istememin sebebi, bilindiği üzere önümüzdeki ay 9 Şubat 2020 Pazar günü ilçemizde iyi partinin kongresi gerçekleşecek. Bu kongrede ben İYİ Parti ilçe başkanlığına adayım. Ben Çaycuma Dereköseler Köyü’nde doğdum. 1978 doğumlu evli ve 4 çocuk babasıyım. Emlak ve inşaat sektöründe hizmet vermekteyim.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in kurmuş olduğu İYİ Parti’de Zonguldak il yönetiminde 2018 yılında görev aldım. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde seçim komite başkanlığı yaptım. Partimizi ilçemizde en iyi yerlere getire bilmek adına elimden gelen mücadeleyi verdim.

Sosyal demokrasi kavramını doldurmak, gerçek demokrasi değerlerini harekete geçirmek, parti içerisindeki kısır çekişmeyi, dargınlığı, kutuplaşmayı yok etmek ve İYİ Parti’yi daha aydınlık daha yaşanılabilir yarınlara taşıya bilmek için Çaycuma ilçe başkanlığına aday oldum. Aday olmaktan da onur duyuyorum.

Ben hepinizin huzurunda Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet hedefine ulaşma yolunda sadece partimizin bir neferi olacağıma söz veriyorum. Bu anlamda siz değerli üyelerimizin desteğini istiyorum. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Basın açıklamasının ardından, Aday Şenol Cin, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilere çiçek takdim etti. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi