Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile 800 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot yardımı yaptı.

Eğitim yardımı olarak alınan botlar; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş eşliğinde Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Başkan Yardımcısı Serhat Dereli ve Genel Sekreter Alper Püren tarafından öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu eğitim yardımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Her yıl yapılan bu eğitim yardımı bu yıl da mevcut bütçe imkânları ile en güzel şekilde gerçekleştiriliyor. Bu sene ki yardımlarımızı da öğrenci sayısını artırmaya ve çocuklarımıza vereceğimiz botlarının kalitesine azami özen göstererek yapmaya çalıştık. Ayrıca yardımın gerçek hak sahiplerine ulaşması konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden yardım aldık. Botların ihtiyaç sahibi öğrencimize dağıtılması konusunda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımız ve bizlere finans desteğinde bulunan, başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim” dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi