Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Çaycuma Kent Konseyi tarafından üyelerinin de destekleri ile alınan ve Koronavirüs hastalarının tedavisi sırasında giyilen 250 adet “Çok Kullanımlık Box Önlüğü”nü Çaycuma Devlet Hastanesine teslim etti.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sezgin Mutlu’yu ziyaret ederek önlükleri teslim etti.

Çaycuma Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ersin Durmuş ve Çaycuma Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Erdal Şıklı’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sezgin Mutlu yapılan yardımlardan dolayı son derece müteşekkir olduklarını belirterek şunları söyledi; "içinde bulunduğumuz zor durumda Çaycuma’mızın kurumlarının ve üyelerinin Çaycuma Devlet Hastanesi’ne sahip çıkmaları bizleri son derece mutlu etti. Desteklerinden dolayı Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Çaycuma Kent Konseyi’nin başkanlarına ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." Haber merkezi

Editör: Haber Merkezi