Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programında partiye gönül veren gençlerle bir raya gelindi.

TMMOB lokalinde düzenlenen programa CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, eski İl Gençlik Kolları Başkanı Cevat Laçin ve çok sayıda partili genç katıldı.

 CHP İl Başkanı Hakkı Güney, gençlere hitaben yaptığı konuşmada: “CHP Gençlik Kollarının kahvaltı etkinliğini tüm ilçelerdeki genç arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte gençlik kollarımızın da bir seçimi olacak ve gençlik kolları başkanı seçilecek. Bizde buralara gençlik kollarımızdan geldik. Bu birliktelik partimiz için güzel etkinliklerdir. Arkadaşlarımızın hepsi Cumhuriyet Halk Partimizin iktidar yürüyüşü için çok yoğun çalışıyorlar. Kendilerini kutluyorum ve onlara hep Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yol arkadaşları diyorum. Buda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe ne kadar önem verdiğini gözler önüne seriyor. Ben inanıyorum ki Zonguldak’ta bu değerli kardeşlerim Cumhuriyet Halk Partisini iyi yerlere getirecek. Kendileri ile gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum. Ben bir abi olarak her zaman onların yanındayım. 16 Şubat’ta il kongremiz var. Kongremizden sonrada Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak’ta iktidar yürüyüşüne başlayacak. Kongremizin tüm aday arkadaşlarıma, partimizin üyelerine, ülkemize ve şehrimize şimdiden hayırlı olsun” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi