Zonguldak’ın Gökçebey İlçesine bağlı Hacımusa köyünde Doğa Kampı Projesi yapılacağı bildirildi.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gökçebey ilçe sınırlarına yapılacak olan Doğa Kampı Projesi için tüm alt yapı çalışmalarımızı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sunduk olumlu görüşlerimizi aldık. İnşallah yakın zamanda detaylı bilgileri yine Gökçebey halkı ile paylaşacağız” dedi.

Karadağ açıklamasında, “Baştan İlçe Kaymakamımız Oğuzhan Erdi Atak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar’a, İl Başkanımız Zeki Tosun’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e ve Ankara’da bizi yalnız bırakmayan Onur Şahbaz başkanımıza teşekkür ederiz” diyerek şunları söyledi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Gökçebey İlçemize bağlı Hacımusa köyümüze 80 dönüm üzerine Gençlik ve Doğa kampı ( Gökçebey Batı Karadeniz Gençlik ve Doğa Kampı) tesisleri yapılacaktır.

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere değerlendirebilmesi amacıyla Gökçebey İlçemize 15 km uzaklıkta Hacımusa köyümüze bağlı Paradibek mevkiinde bulunan kamp alanında konaklama ağaç bungalov evlerde yapılacaktır. Kamp alanında yemekhane, mutfak, sentetik futbol sahası, badminton, voleybol ve basketbol oyun alanları bulunmaktadır.

Kamp kapasitesi 240 kişidir. Yılda kamp merkezimizi ve ilçemizi diğer illerden 3-4 bin gencimiz ziyaret edecektir. Kampta treking, drama, paintball, futbol, mini golf, voleybol, basketbol, satranç gibi çeşitli sportif faaliyetleriyle birlikte ilçe ve şehir gezileri gerçekleştirilecektir. İlçemize hayırlı olsun” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi