Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Genç Kızılaycılar başkanlığına Suat Üstün getirilirken yönetim kurulu da oluşturuldu.

Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube başkanlığı bünyesinde oluşturulan Genç Kızılaycılar il yönetim kurulu başkanlığına Suat Üstün getirildi.

Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından Suat Üstün’ün yetki belgesi, Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç tarafından kendisine takdim edildi.

Kızılay Şube binasında düzenlenen törende konuşan Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, “Bugünün gençleri, yarının liderleri” diyerek şu ifadelere yer verdi.

“Bugün çok güzel bir duygu yaşıyoruz. Gençlik kollarımızla yaklaşık 1 yıldır çalışıyorduk zaten, bugün de Gençlik kollarımızın yetki belgesi geldi.  Gençlik kollarımızın Başkanı bildiğiniz gibi Suat Üstün kardeşimiz.  Yönetim kurulu oluşturuldu bugünün gençleri yarının liderleri olacaktır. Zonguldak Türk Kızılay’ı olarak Zonguldak'ın, Türkiye'nin ve hatta dünyanın her bölgesinde ayrım gözetmeksizin yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı 151 yıllık çınar ağacının 151 yıllık amiral gemisinin askerleri olarak bu genç kardeşlerimiz iyilik hareketini Türkiye'nin her yerinde devam edeceklerine inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum. Biz geleceğimizi onlara teslim edeceğiz ve onlarla birlikte devam edeceğiz. Kızılay’ımız her zaman daim olacaktır kendilerine başarılar diliyorum.  Allah hayırlı ve mübarek eylesin"

Türk Kızılay’ı Zonguldak şube Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürecek olan Genç Kızılaycılar başkanlığına getirilen Suat Üstün de yaptığı konuşmada,  “Bilindiği üzere biz Genç Kızılay olarak yeni bir teşkilatız. Bu yapılanmayı Zonguldak ilimizde büyütmeye, genişletmeye çalışıyoruz. Kuruluş amacımız iyilik, yardımseverlik ve paylaşmak. Bizi bu göreve layık gören başta Zonguldak Türk Kızılay başkanımız Aydın başkanımıza, ardından Genç Kızılay Genel Başkanımız Emre Koç beyefendiye, Türk Kızılay’ı Genel başkanımız Kerem Kınık başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Genç Kızılay Başkanlığına getirilen Suat Üstün başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu ise, Etkinlik Organizasyon Birim Başkanı: Metin Ergenç, Kurumsal İletişim Birim Başkanı: Çağatay Ayyıldız , Proje ve Fon Birim Başkanı: Feyza Ay , Üniversite Birim Başkanı: Abdulkadir Ak , Eğitim Birim Başkanı: Büşra Boz, Sekreterya Birim Başkanı: Işıl Ulubay, Şubeler Birim Başkanı: Çağrı Alemdar, Kan Birim Başkanı: Orhan Bozkurt, İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  Muhammet Ali İslamoğlu, Hakan Demir, Buse Yıldırım’dan oluştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi