Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi’nde (Ak mercan doğalgaz karşısı) Three Man Coffe hizmete girdi.

Genç girişimci Aytuğ Damar (19), Çaycuma’ya ne bir soluk ne bir nefes kazandırmak adına kendi konseptine ait olan Three Man Coffe’yi hizmete açarak ticaret hayatına atıldı.

Çok küçük yaşlarda okullardan arta kalan zamanlarda birçok işletmede çalışarak tecrübe kazandığını söyleyen Aytuğ Damar, yıllardır özlemini çektiğim kendi işyerime sahip olmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Yaklaşık 6 ay önce hizmete açtığı kafesini, 2 çalışanı ile birlikte ilçede faaliyete geçtiklerini belirten Damar, “ 100 metre kare olan iş yerimizde güzel ve ferah bir ortamda hizmet veriyoruz. Değişik konseptlerimizle birçok kafeden farklı bir ortam yaratmaya çalıştık. Okullarda bulunan kara tahtayı duvara asarak, gelen bir müşterilerimizin düşünceleri yazabilecekleri bir alan oluşturduk. Değişik ve ilginç mekânlar her zaman dikkat çeker. Amacımız kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti. İnşallah önümüzdeki günlerde farklı şehirlerde böyle bir işletme açarak zincir kurmayı hedefliyorum.” diye konuştu.

Günümüzün en büyük sorunu olan otopark sorunu olmayan Three Man Coffe’de sabah 09.00’dan gece 01.00 saatleri arasında aileniz ve tüm sevdiklerinizle keyifli dakikalar ve saatler geçirebilirsiniz.

Kahvaltıdan tutun, 55 adet kahve çeşidi, ızgara çeşitleri, fastfood ürünleri, salata, makarna çeşitleri, alkolsüz kokteyl, tatlı çeşitleri ve birbirinden özel soğuk ve sıcak içecekler mevcut.

Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi