Zonguldak eski valisi ve İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in annesi Ferial Erkmen (83) son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir, Ankara Özel Eryaman Hastanesinde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Ferial Erkmen, geçtiğimiz cumartesi günü  hayata gözlerini yummuştu.

Zonguldak eski valisi ve İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in annesi Ankara Karşıyaka Camii’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kamu Etik Kurulu Başkanı, eski Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan; Bayındırlık ve İskan eski bakanı Koray Aydın, AK Parti Zonguldak eski milletvekili Fazlı Erdoğan, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay, İYİ Parti ilçe ve belde başkanları, İYİ Parti Zonguldak il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhume Ferial Erkmen’e Allah’tan rahmet dilerken kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi