Gazetemizde köşe yazarlığı yapan ve sosyal medya paylaşımlarıyla insanların sevgisini ve ilgisini kazanan yazar Ezgi Hasret Bodur'un, "Frezya" kitabı ile okurlarıyla buluştu. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencisi olan yazar ilk kitabı ile "Kırılıp kaçmaya çalışan, içimizde saklı tüm umutlara merhaba"  dedi.

Uzun zamandır kitabının heyecanını yaşan Ezgi Hasret Bodur, kitabı hakkında şunları söyledi:

"Hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri bu kitap. Benim ben olmamı sağlayan tek şey yazmak. Şimdi sizlerle bir kitabın içinde buluşup, kelimelerimi kucağınıza bırakıyor olmak beni yeniden var ediyor. Çok güzel şeyler olacak hissediyorum. Elimden tutan, benden desteğini esirgemeyen çok güzel insanlar var. Öncelikle annem, babam ve kardeşim, Genel Yayın yönetmenim Caner Yaman, Hayatımdaki iki özel kadın Yeşim Demir ve Yıldız Umay Gülsu, Dostlarım en önemlisi ise okuyucularım. Güzel ve özel bir karenin içerisindeyim anlayacağınız.

Kitabımız şu an dr.com.tr, bkmkitap.com ve babil.com sitelerinde ön siparişe açıldı. Hafta sonuna kadar ise tüm kitapçılarda sizlerle olacak.

"Frezya" masumluğun hikayesi, umutlarımız kırılsa da yeni bir merhabanın bize ulaşacağını gösteren bir kitap.  Her merhabaya kucak açın ve izin vermeyin içinizdeki umutların kaybolmasına. Bir gün o ışık size de dokunacak" (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi