Yeni nesil AVM'cilik anlayışıyla sektöre öncülük eden 67 Burda AVM’de eğlence ve yaşam kaldığı yerden devam ediyor! 1 Haziran’da kapılarını misafirlerine açan Zonguldak’ın eğlence ve yaşam merkezi 67 Burda AVM, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın alışveriş merkezlerine ilişkin belirlediği hijyen tedbirleriyle uyumlu bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde 19 Mart’ta faaliyetlerine ara veren 67 Burda AVM, normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Haziran’da kapılarını yeniden açtı. Mağazaların yüzde 99’unun açıldığı AVM’de, yemek katında bulunan işyerleri de önümüzdeki günlerde açılışa hazırlanıyor.

67 Burda AVM, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın mevzuatları doğrultusunda en iyi yöntemlerle temizleniyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları getirildi. Sosyal mesafeye uyulması için aynı anda yaklaşık 2 bin 500 kişinin AVM içerisinde bulunmasına izin veriliyor. İçeride kaç kişinin bulunduğu da kurulan kamera sistemiyle eş zamanlı olarak tespit ediliyor. İklimlendirmede %100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile %100 taze hava 24 saat korunuyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor. 67 Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği 67 Burda AVM’de uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor.

Bölge halkını ilklerle buluşturan 67 Burda AVM, aldığı önlemlerle Zonguldaklıları ağırlamaya devam ediyor.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi