İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek “Gün devletimize, milletimize, bayrağımıza, ordumuza, güvenlik güçlerimize sahip çıkma günüdür” dedi.

Türk milletine başsağlığı dileyen Erkmen, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Birliğimizin, beraberliğimizin en üst noktaya geleceği ve bu birliğin, beraberliğin de daim olup hiçbir zaman bozulmayacağı bir ortamı bundan sonra da sürdürürüz diye düşünüyorum.”

Zonguldak’ın her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğuna dikkat çeken İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, açıklamasına şöyle devam etti:

“Dün mübarek Regaip kandili gecesinde almış olduğumuz bir haber tüm milletimizi yüreğinden dağlamıştır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz, sabırlar diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Tabii ki Suriye konusunda söylenecek çok şeyler var ama bunlar bu günün konusu değil. Bugünün birlik, beraberlik ve dayanışma günü olduğunu unutmamamız gerekiyor. Zamanı gelince tabi ki bunlar tartışılır ama bugün bizim devletimize, milletimize, bayrağımıza ve ordumuza güvenlik güçlerimize sahip çıkma günüdür. Onun için biz tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi Zonguldaklı hemşerilerimizi de ordumuzun yanında, devletimizin, milletimizin, bayrağımızın yanında yer almaya bir kez daha davet ediyoruz ve buna da inanarak, güvenerek ve her zamanki Zonguldaklıya yakışır bir tavrında bu şekilde olduğunu bildiğimiz için rahatlıkla söylüyoruz. Zonguldak her zaman devletinin, milletinin yanında olmuştur.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi