İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, 21 Haziran 2020 tarihinde yapılan il başkanlığı seçiminin ardından ilçe ve belde teşkilat ziyaretlerine başladı.

Hafta sonu Devrek İlçe teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Yavuz Ekmen ve beraberinde İl Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Tazegül ve Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, İYİ Parti Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı, İyi parti Devrek kurucu üye ve eski ilçe başkanları Bahadır Kıycı, belediye başkan adayları, melis üyeleri, kadın kolları, yönetim kurulu üyeleri ile Devrek Zübeyde hanım aile çay bahçesinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Açık havada gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinin ardından istişare toplantısında konuşan İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen Devrek İlçe Teşkilatına kongre öncesi ve sonrasında göstermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erkmen konuşmasında, “Partimiz için çalışacak gönüllü cesur kişilere her zaman görev verilecektir. Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar ve kısır çekişmelerin, küskün ve dargınlıkların yaşanmaması için birlik ve beraberlik için hep birlikte elimizi taşın altına koyarak çalışmalıyız” dedi.

Toplantıda ayrıca partinin her kademesinde gönüllü olarak hizmet edecek görev almak isteyen vatandaşlara yer verileceğini ifade eden Erkmen, “Kısa zamanda köy ve mahalle temsilcileri oluşturarak köylerimizde genel seçim öncesinde çalışmalar yapılarak gerçekleştirilecektir” diye konuştu. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

   

Editör: Haber Merkezi