Ziyarette Şube Başkanı Adem İnam ve Yönetim Kurulu, Çaycuma Genç Ensar Başkanı katılırken Bartın Şube Başkanı Engin Köstekçi ve Yönetim Kurulu, Bartın Genç Ensar Başkanı' da eşlik ettiler.

Ziyarette öncelikle şehidimiz Tolga Can Yılmaz'ı kabri başında ziyaret ettikten sonra şehidimizin evine giderek ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilediler.

Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam, yaptığı açıklamada şunlara değindi.

27 Şubat 2020 Perşembe Akşamı Recep Ayının Mübarek gecesinde 34 Vatan Evladımız Rejim güçleri tarafından hain saldırı neticesinde Şehitlik mertebesine ulaştılar.

Memleketlerinde aziz şehitlerimiz için cenaze merasimleri düzenlendi. Dualarla ve tekbirlerle definleri yapıldı. Mübarek yolculukları Aziz Milletimizin şahitliğinde taçlandırıldı.

Bizim dinimizde, biz biliyoruz ki; Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiz. Onlar diridirler, ama siz bilemezsiniz. Peygamberlikten sonra en yüce makam şehitlik makamıdır. İşte şehitlerimiz şu anda peygamberimize komşu oldular. Rabbim bizleri de onlara komşu eylesin. İnşallah bu yolda Rabbimizin emrettiği gibi kararlılıkla yürüyeceğiz. Ülkemizi birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde daha da ilerilere taşıyacağız.

Şube Başkanı İnam, Anne Tülay Yılmaz ve Baba Tacettin Yılmaz' ın ellerini öperek, bir evlat kaybettiniz ama milyonlarca evlat kazandınız, diyerek şanlı Türk Bayrağımız ve Kuran-ı Kerimi kendilerine takdim etti. haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi