Merkezi İstanbul’da bulunan Zonguldak Sanayicileri İş İnsanları Derneği ZONSİAD Zonguldak’ta yaklaşık 1000 aileye yardım kampanyası düzenledi.

Dernek Başkanı Nejdet Tiskaoğlu yaptığı açıklamada, Zonguldak’ta 500 aileye kumanya yardım kampanyası için kurduğu WhastApp grubuna çağrı hızla büyürken, birçok yerden bu çağrıya duyarlılık gösterildiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Yaptığımız bu kampanyada çok kısa  sürede 500 sayısı doldu. Dernek yönetimi gelen taleplerin yoğunluğundan sayıyı 1000 aileye çıkardık. Bu sayıda kısa sürede doldu. Bir tır yardım kolisini Zonguldak’taki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yola çıktı. Kampanya hızını kesmeden devam ediyor. Şu an sayı 1500’lere yaklaştı. İkinci bin tamamlanınca diğer Tır’da Zonguldak’lılara ulaştırılacak. Bu kampanyaya Zonguldak’tan da bazı yardımseverler de destek veriyor”

Öte yandan İstanbul’da kurulu bulunan ZONSİAD başkan ve yönetimi halkın en ihtiyaç duyduğu şu dönemde İstanbul’dan doğup büyüdükleri illerine sahip çıkarak yardım ellerini uzatıyorlar. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi