Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz cumartesi günü komşusu tarafından bıçaklanan din görevlisi Mehmet Boz’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dediler.

Aracının teybini çalmaya çalışan komşusunu fark edip uyardığı sırada bıçaklı saldırıya uğrayıp yaralanan din görevlisi Mehmet Boz’u Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği yönetimi ve üyeleri ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada: “Zonguldak din görevlileri yardımlaşma derneği olarak cumartesi günü bıçaklı saldırıya uğrayan din görevlisi Mehmet Boz hocamızı ziyaret ettik. Hocamız yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz din görevlilerine yönelik bu tür saldırıda bulunanların cezasız kalmamalarını istiyoruz bu olayın takipçisi olacağız her zaman din görevlilerimizin yanındayız. Ayrıca hocamızı bıçaklayan zanlının çıkarıldığı mahkemece serbest kaldığını öğrenmiş bulunuyoruz. Bu durum acımızı bir kat daha artırmıştır. Hocamızın can güvenliğinden endişeleniyoruz. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için saldırgana gerekli cezanın verilmesini talep ediyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi