Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt yaptığı açıklamada, “Belediye olarak çocuklar için ilçede bulunan tüm parkları dezenfekte edilmiş olup eğlenmeleri için hazır hale getirilmiş durumdadır” dedi.

Bozkurt açıklamasında,  “Çocuklarımızın eğlence parkları hijyenik hale getirildi. Aileleriyle birlikte doyasıya eğlenebilirler.  Belediyemiz ekiplerince uzun süredir karantina altında olan ve yarın 11.00 ile 15.00 saatleri itibariyle sokağa çıkma izni verilen çocuklarımız için oyun parkları dezenfekte edildi.

Sevgili çocuklarımız karantina döneminde parkları oldukça özlediler. Sokağa çıkma izni verilen süre zarfında çocuklarımızın parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirebilmesi için ekiplerimizce parklarımızda yıkama dezenfekte ve sterilizasyan çalışmaları titizlikle yapıldı. Ailelerin de bu sokağa çıkma serbestliği verilen süre içerisinde daha dikkatli ve duyarlı olmasını bekliyorum. Biz Devrek Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sağlıklı ve güzel günlerde görüşeceğimize tüm kalbimle inanıyorum” dedi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi