Koronavirüs salgınının başladığı günden bugüne çalışmalarını titizlikle sürdüren Devrek Belediyesi eski terminal alanına dezenfektasyon tüneli yerleştirdi.

Koronavirüs salgınının başladığı günden bugüne çalışmalarını titizlikle sürdüren Devrek Belediyesi, geçtiğimiz günlerde tedbirlerine bir yenisini daha ekleyerek dezenfektasyon tüneli oluşturmuştu.

Dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda kalanlar için Devrek Belediyesi eski terminal alanına da dezenfektasyon tüneli yerleştirdi.

İlçe genelinde dezenfeksiyon işlemlerine aralıksız devam ederken vatandaşlar için hür türlü tedbiri üst düzeyde tuttuklarını vurgulayan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt şunları kaydetti,

“Pandemi hastalılarına karşı verdiğimiz mücadelede tedbirlerimize her geçen gün bir yenisini daha eklerken sağlıklı günlere kavuşmak için canla başla çalışıyoruz.  Cumhuriyet Meydanına konumlandırdığımız Dezenfektasyon Tüneline vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.  Bu amaçla eski terminal alanına da dezenfeksiyon tüneli yerleştirdik.

Dezenfektasyon işlemleri sırasında kullandığımız ürünler, Sağlık Bakanlığı onaylı olup, canlı yaşamı için soru teşkil etmeyen maddelerden oluşmaktadır.  İlçemiz genelinde dezenfektasyon ve sterilizasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığı için her türlü tedbiri üst düzeyde tutuyoruz. Bu süreçte halkımızın evlerinde kalmaları, hijyen kurallarına uymaları, sosyal mesafeyi korumaları bizler için en önemli husus” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi