Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız’a nezaret ziyaretinde bulundu.

Demirköse beraberinde MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ile birlikte yaptığı ziyarette konuşarak,  “Öncelikle ziyaret  nedeniyle müdüre hanıma teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün yine bir şehit haberi aldık şehidimize cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Ülkemiz genelinde de biliyorsunuz corona virüs ile ilgili tedbir kararları var Devletimiz bu konuda her türlü fedakarlığı yapmıştır ve yapmaya devam ediyor. Bize de millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu tedbir kurallarına uymak düşüyor. Biz her zaman devletimizin yanındayız, hepimiz aklı selim olmak zorundayız. Art niyetlilere fırsat vermemek gerekiyor. Biz bugün Sayın Çevre ve Şehircilik İl müdürümüz Pelin Ayşe Yağız'ı ziyaret ederek bazı düşüncelerimiz ve çalışmalarımızla ilgili kendisi ile istişare yapacağız. Bizi kabul ettiği için Sayın müdürüme de teşekkür ediyoruz” dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız' da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP İl ve İlçe Başkanına teşekkür etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi