Cumhuriyet Kadınları Derneği Zonguldak Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunu üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Kadınları Derneği Zonguldak Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunun divan başkanlığına Berran Aydan, divan üyeliklerine Fikret Zaman ve Yıldız Pektaş seçildi.

Maden Mühendisleri Odasında gerçekleştirilen Cumhuriyet Kadınları Derneği Zonguldak Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasını yapan Başkan Gülhan Çetin, “Genel kurulumuza katılan tüm üye ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte güzel bir yola çıktık ve daha da çoğalarak büyüyeceğimizi düşünüyorum. Memleket meselesinin her kademesinde bizlerin adımları ve izleri olacağına inanıyorum. Ben bu inançla yola çıktım eminim ki burada ki herkeste aynı inançta” diye konuştu.

Konuşmanın ardından faaliyet raporu ve mali rapor okunarak onaylandı. Ardından yapılan seçimde yönetim şu isimlerden oluştu; Gülhan Çetin, Yıldız Pektaş, Şengül Kocabaş, Sedef Akın Özer, Tenzile Dibek, Pervin Albuzlu Tatoğlu, Arzu Gündoğdu. 

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi