Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Korona virüs şüphesiyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek Binasına sevk edilen 16 kişinin test sonuçlarına göre virüs noktasında bir bulguya rastlanmadığını belirtti.

Ankara’dan gelen ilk sonuçlara göre testlerin negatif olduğu söyleniyor diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, açıklamasına şöyle devam etti:

“Halkımız panik yapmaktan ziyade panik yapmadan tedbir almalı. Bakanlığımız, valiliğimiz, il sağlık müdürlüğümüz, bizler böyle bir şey olmaması için teyakkuzdayız ve istişareler yapıyoruz. Vatandaşlarımız ister istemez görsel basından duyduklarından etkilenmemesi mümkün değil ama panik yerine daha çok tedbirli olmamamız gerektiğini vurgulamalıyız. Özellikle hilyen noktasında çok dikkatli olmalıyız. İnşallah bu süreci sıkıntısız olarak geçeriz. 16’ya yakın şoför arkadaşımız tedbir amaçlı gözlem altında tutuluyor. Şuan hiçbirinin ateşi yok, virüs noktasında bir bulgu yok. Ankara’dan gelen ilk sonuçlara göre testlerin negatif olduğu söyleniyor bu da çok sevindirici. Ama konu ile ilgili net bilgiyi Sağlık Bakanlığımızla istişare içerisinde valiliğimiz aktarır. Bakanlığımız konuyu yakinen takip ediyor. Ama bizim aldığımız ilk bilgiye göre sıkıntı yok.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi