Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşım ile “Gün Zonguldak için umut, teşvik ve iltifat üzerine güven ve moral inşa etme günüdür” dedi.

Müdür Turanlı, corona virüs vakasının Zonguldak’ı etki altına almasının ardından günün 24 saatini ekipler ile Zonguldak halkına yardımcı olmak ve uyarmak için geçirirken, paylaştığı sosyal medya hesabından ‘Corona ile mücadelede örnek şehir olmak istiyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Artık Zonguldak için konumuz belli; bizlere olan sevginizi, kendinize ve kentimize olan saygınızı hepimiz için alınmış olan kararlara uyarak göstereceğinize dair inancımız tamdır.

Öncelikli konumuz, ana sorumumuz sosyal mesafe ihlalleridir. Bunun için (SOMİH) sosyal mesafe ihlallerini değerlendirmek üzere Emniyet ihbar hattımızı bu zorlu günlerde (SOM-İHBAR) adıyla takip edeceğiz.

Zonguldak genelinde her türlü Sosyal mesafe ihbarlarını mutlaka WHATSUP üzerinden 0505 318 67 09 (SOM-İHBAR) merkezimize bildirin. Corona ile mücadelede tutum ve davranışlarımızla örnek şehir olmak istiyoruz.  Olmadı, olmuyor, yapılmadı, edilmedi, gidilmedi; özgüven cümleleri değildir. İhtiyacımız olan bu değildir.

Bu günlerde umutsuzluk üzerine inşa edilen hiç bir yaklaşım bizden değildir. Gün Zonguldak için umut, teşvik ve iltifat üzerine güven ve moral inşa etme günüdür. Corona ile mücadelede tutum ve davranışlarımız ile örnek şehir olmak istiyoruz. Umudumuzu Pozitif tutacağız. Coronayı Negatif yapacağız.

Her türlü mikroptan arınmış bu devlet corona sorununun da üstesinden gelecek. Karaelmas diyarı da bu beladan arınacaktır. Sabret, inan, dua et biraz daha evde bekle Zonguldak. #BizBizeYeterizTürkiyem, EvdekalTürkiyem”  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi