Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ülke genelinde derin üzüntü yarattığını söyledi.

Elazığ’da dün akşam saatlerinde meydana gelen 6,8 büyüklüğünde ki depremde hayatını kaybedenlere rahmet yaralılara şifa dileyen Güney, Zonguldak’taki CHP’li belediyelerin genel merkezlerinden gelecek talimatla deprem bölgesine kurtarma ve yardım amaçlı ekip göndereceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, “Dün akşam saatlerinde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem hepimizde derin üzüntü yarattı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak deprem kuşağında olan bir ülke olduğumuz için depremleri yaşıyoruz. Bizim burada hızlı bir şekilde yapmamız gereken yaraların ivedilikle sarılmasıdır. Şuan için bildiğimiz Elazığ’da 17 Malatya’da 4 tane hayatını kaybeden vatandaşımız var. Ailelerine sabırlar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla ekiplerini deprem bölgesine hareket ettirmiştir. Zonguldak il genelindeki CHP’li Belediye Başkanı arkadaşlarımızda bu koordinenin içerisindeler. Onlarda genel merkezimizden gelecek habere göre hareket edecekler” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi