Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde esnafların işleri korona virüsü dolayısıyla kapatılan çaycı, kahveci ve kuaför esnaflara karşı yardım sever esnafların duyarlılıkları devam ediyor.

Daha önce Çaydeğirmeni Beldesinde fırıncılık yapan Çağlar Sirkeci’nin bir ay süre ile bu esnafların ekmek ihtiyacını karşılama uygulamasından sonra beldede marketi olan bir diğer duyarlı esnaf Asım Cin’de bir ay süre ile bu mağdur esnaf arkadaşlarının her gün 5 LT su ihtiyacını karşılayacağını açıkladı.

Esnaf Asım Cin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çaydeğirmeni Beldemizde virüs nedeniyle devletimiz tarafından tedbir amaçlı kapatılan sevgili esnaf kardeşlerimiz çay ocakları, kahveciler, erkek ve bayan kuaförlerin içme sularını karşılamak amacıyla 30 gün boyunca her gün 5 LT Asya su ücretsiz olarak Cin Market tarafından verilecektir. Merkez Mahalle Atatürk Caddesi karakol yanı şubemizden temin edebilirsiniz saygılarımla” dedi.

Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Böyle yardım sever esnaf arkadaşlarımızı teşvik edelim. Sayıları artsın. Ekonomik durumu iye olanlar biz ne yapabiliriz düşüncesinde olsunlar” diye konuştu. ŞABAN YILMAZ

Editör: Haber Merkezi