Çaycuma ilçesi Çay Mahallesi İstiklal Caddesi Migros yanında yöresel ve organik ürünlerin satışa sunulduğu “Kurt Marmara Zeytinleri Yöresel Market” dualarla açıldı.

Açılışa, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve davetliler katıldı.

İşyerinin açılış kurdelesini kesen Başkan Bülent Kantarcı, “hızla gelişen ve güzelleşen Çaycuma’da her geçen gün güzel işletmelerin açılışını gerçekleştiriyoruz, hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kadın girişimci Nuray Kurt tarafından işletilen “Kurt Marmara Zeytinleri Yöresel Market’e” doğal ve organik ürün çeşitleri doğadan gelen lezzetlerle değerli müşterilerine hizmete sunuldu.

Yöresel Markette, Çaycuma Manda Yoğurdu’nun yanı sıra, Bursa Gemlik zeyin yağı ve zeytin çeşitleri, Trabzon tereyağı, Antep salça ve baharat çeşitleri, Kayseri yöresel et ürünleri, Malatya yöresel ürünleri, Gemlik Gedelek turşu çeşitleri, köy yumurtası ve el yapımı şekersiz dut pekmezi ve istediğiniz her türlü bin bir çeşit yöresel ürünler bulunmaktadır.

İşletmeci Nuray Kurt, kaliteli hizmet etmek adına aile bireyleri ile birlikte yöresel marketi hizmete açtıklarını söyleyerek, “doğal ve organik ürünler reyonlarda Türkiye’nin dört bir yanından gelen lezzetleri tattırmak adına buradayız.” dedi. Haber: Gönül Dombaycı


Editör: Haber Merkezi