Çaycuma TSO tarafından TOBB katkısı ile yapılan Ramazan ayı gıda yardımı kapsamında Odanında ilave katkısı ile yaklaşık 900 paketi hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Çaycuma ilçe merkezi, pandemi nedeniyle mağdur olanlar ile belde ve köylerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, dağıtılan gıda paketleri aileler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu yaptığı açıklamada; “Çaycuma TSO olarak her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin finansman desteğine bu yıl daha fazla ihtiyaç sahibine gıda yardım paketlerimizi ulaştırdık. Bu yıl Odamızın da ilave katkısıyla hazırladığımız yaklaşık 900 paket Odamız Meclis Üyeleri tarafından bizzat ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Pandemi günlerinde artan bu sıkıntılı dönemde olmamız ve yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği bu anlamlı ayda yardımda bulunmamıza öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Yönetimine ve bu daha fazla yardım paketi hazırlamamızda ve ulaştırmamızda emeği geçen Oda Meclis üyelerimize ve tüm arkadaşlarımıza da bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi