Zonguldak belediye meclisinin Ağustos ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan başkanlığında yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan başkanlığında yapılan toplantıya belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, ve misafirler katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden gelen iki adet Trafik Komisyonu raporu, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelen Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ile yine aynı komisyondan gelen Plan ve Bütçe Komisyonu raporu, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğünden gelen Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen İmar Komisyonu raporları görüşülürken, 6. Maddede yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 26.07.2019 tarihli, kamu kurum ve kuruluşlarından taşınmaz mal satın alınabilmesi ve bununla ilgili olarak da Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporuna CHP grubu ret  cevabı verirken, diğer maddeler komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.

Zonguldak Belediye Meclisinin Ağustos ayı ikinci toplantısında bazı maddeler görüşülürken, CHP grup başkan vekili Atınç Kayınova görüşülen maddeler ile ilgili görüşlerini meclis üyelerine aktardı.

Toplantı sonunda, AK Parti Grup Başkan vekili Bekir Selçuk ile, CHP grup başkan vekili Atınç Kayınova ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, toplantıya katılanlar ile Zonguldak halkının mübarek kurban bayramlarını kutladılar.

Zonguldak Belediye Meclisinin Eylül ayı meclis toplantısı 3 Eylül 2019 Salı günü saat 14.00 de yapılması da karar altına alındı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi