İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, yaptığı açıklama ile, “Bu yıl evde kalarak idrak ettiğimiz ve geçirdiğimiz Mübarek Ramazan sonrası Ramazan Bayramımızı da evde kalarak kutlayacağız” dedi.

Erkmen açıklamasında, “Şimdiden bütün Zonguldak’ lı hemşehrilerimizin ve Türk İslam âleminin Bayramını tebrik ediyorum. Sağlık, Huzur ve iyilikler içinde birlikte kutlayacağımız nice bayramları inşallah önümüzdeki yıllarda yine görürüz” diyerek şunları söyledi:

“Bugünlerin geçici olduğunu, esas olanın dayanışma ve birlik, beraberliğin en üst noktaya çıktığı Mübarek Ramazan ayı ruhunun sona erdirilmeden yaşamımızın bundan sonraki bölümünde egemen kılmanın hepimizin görevi olduğunu unutmamamız gereklidir. Pandeminin sona ermesinden sonra, bayram sonu yavaş yavaş kontrollüde olsa hayat normale dönecek. Bizler yine ekonomik sorunlar, işsizlik, gelecek kaygısı gibi gerçeklerle karşı karşıya kalacağız. İşte bu açıdan bu sorunların üstesinden gelmek içinde birbirimize karşı güveni daha da pekiştirmeli, özellikle karşılaşacağımız ekonomik sorunların çözümü noktasında gerçekçi hareket etmemiz gerekmektedir. Sorunlardan arınmış, daha güzel günlerde nice Ramazan Bayramlarını sevdiklerinizle ve de sevenlerinizce birlikte sağlık içinde kutlamanız dileğiyle, şahsım ve Zonguldak İYİ Parti Ailesi adına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi