Zonguldak’ın Kilimli İlçe Belediye Başkanı Kamil Altun, yayınladığı mesaj ile kurban bayramını kutladı.

Altun mesajında, “Bütün İslam aleminin ve hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek şunları söyledi:

“Bayramlar bizler için; barışın, kardeşliğin, dayanışmanın, paylaşmanın , yardımlaşmanın simgeleridir.  Bizim inancımızda ve anlayışımızda bayramlaşmak bir olmaktır. Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı günlerdir. Zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin, yetimleri sevindirmesi için fırsattır. İnanıyorum ki kardeşliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, birbirimize her zamankinden daha çok destek olmak kaydıyla

 Covid-19  bulaşıcı salgına karşı   alınan tedbirlere azami ölçüde hassasiyetle uyarak, özellikle maskemize ve sosyal mesafemize dikkat ederek evlerimizi  şenlendireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin ve hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi