Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Başkan Altun yaptığı açıklamada;

Şüphesiz zor şartlara rağmen hatta yeri geldiğinde can güvenliklerini de riske atarak görevlerini yerine getirmeyi amaçlayan gazetecilerimizin; halkımızı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme gayretleri elbette takdire şayandır.

Malumunuz üzere, gelişen Medya teknolojileri, özellikle son yıllarda Sosyal Medyanın aktif kullanımı doğru ile yalan haberin ayrımını zorlaştırmış olsada, bütün bu zorluğa rağmen, doğru haber vermek ve özellikle kara propaganda amacına yönelik yayın yada haberlerin ayırt edilmesinin sağlanmasında ; Muhakkak ki , meslek ahlakını kendine düstur edinen siz değerli Gazetecilerimizin sorumluluğunu daha da artırmaktadır.

Toplumumuzun demokratikleşmesinde ve şeffaflaşmasında önemli role sahip olan basınımızın; meslek ahlakı, tarafsızlık ilkesi, kişi hak ve özgürlüklerine saygı göstermesi, eleştirilerinde yapıcı bir tutum sergilemesi gibi Basın ilkelerine olan bağlılığı elbette Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha da pekişmesine katkı sağlayacağı gibi; bizlerin de haber alma ve bilgi edinme çabalarımızı da olumlu yönde etkileyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ''Çalışan Gazeteciler Gününüzü” kutluyor, sağlıklı başarılı, mutlu bir ömür ve Meslek Hayatı diliyorum. Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ Dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi