Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında sansürün kaldırılışının 112’inci yıldönümünde basın mensuplarına yemek programı düzenledi.

Zonguldak Öğretmenevinde düzenlenen programa; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve gazeteciler katıldı. Gazeteciler Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın özel olarak hazırlattığı kuzu etinden Cağ Kebabını afiyetle yedi ardından Eren Enerji tarafından hazırlatılan pasta kesildi.

24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında sansürün kaldırılışının 112’inci yıldönümünü kutlayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, şunları söyledi:

ALAN: “DAHA GÜZEL ZONGULDAK İÇİN HEP BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ”

“İnşallah bir dahaki sene bayramınızı pandemiden kurtulmuş olarak daha kalabalık daha coşkulu şekilde kutlarız. Hep birlikte daha güzel Zonguldak için mücadele edeceğiz. Sizler bu işin olmazsa olmazısınız. Dördüncü gücümüzsünüz. Bizler çalışacağız, hizmet edeceğiz ve sizlerin aracılığıyla yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza aktaracağız. Her zaman olduğu gibi inşallah yine birlikte vatandaşımıza hizmet için uğraşacağız. Gerçekten ilkeli, tarafsız,  objektif bu işten ekmek yiyen tüm arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Gününüzü tebrik ediyorum basın bayramınızı kutluyorum."

TOSUN: “YALAN HABER DEĞİL DOĞRU HABER YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayarak: “Bizi bu akşam sizlerle beraber yan yana getiren kıymetli belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Güzel bir akşam oldu. Pandemi sürecinde belki çok beraber olamadık ama inşallah daha güzel günlerde hep beraber yine Zonguldak için başta belediye başkanımızla beraber elimizden geldiğini yapacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yalan haber değil doğru haber peşinde koşan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışıyorsunuz. Zonguldak'ın nasıl belediye başkanına ve siyasilerine ihtiyacı varsa basına da ihtiyacı var. Sizlerle ve belediye başkanımızla beraber Zonguldak inşallah bu dönemde daha güzel yerlere gelecektir. Daha güzel yaşanılabilir bir kent haline gelecektir. Bunu 16 aydır zaten gösterdik ve belediye başkanımız göstermeye var gücüyle çalışıyor. Biz kendisine teşekkür ediyoruz inşallah bir dahaki sene Zonguldak’ı daha yaşanılabilir bir şekilde göreceğiz” dedi.

AKBIYIK: “BASIN AHLAK ESASLARINA ÖNEM VERİYORUZ”

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ise yaptığı konuşmada Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a düzenlediği program için teşekkür ederek, “Bugün 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü. Gün boyu kutlama programları devam etti. Sayın başkanımıza düzenlediği yemek programı için teşekkür ediyorum. Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “yalan haber yapan değil doğru haber yapan gazetecinin yanındayız” dedi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinde zaten yalan haber yapan gazeteci olmaz. Biz basın ahlak esaslarına çok önem veriyoruz. Eleştirilerimiz olur, açıklamalarımız olur ama bilgiye ve kaynağa dayalı olur. Sayın belediye başkanımızın 2020 gazete aboneliklerini de bayram öncesi halleder diye ümit ediyoruz” diye konuştu.

Programın sonunda Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi