Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Tuğba Akdal, "Haber piyasası dediğimiz ortama profesyonel insanlar yetiştirmenin çok ayrı bir öneme sahip olduğunu düşünüyor ve bu alana profesyonel çalışanlar yetiştireceğimize de inanıyoruz" dedi.

ZBEÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr Öğretim Üyesi Tuğba Akdal, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti. Ziyarette gazetecilik, iletişim ve eğitim konuları karşılıklı olarak görüşüldü.

AKBIYIK: İLETİŞİM FAKÜLTESİNİ ZGC OLARK  ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada, "İletişim fakültesi bizler için çok önemlidir ve çok değerli daha önce dekanımız bizi ziyaret etmişti, bugün de dekan yardımcımız Tuğba Akdal bizi ziyaret etti ve bizi çok mutlu etti bu ziyareti ile. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak ilimizi temsil ediyoruz çok sayıda meslektaşımız var. İletişim fakültesi o anlamda eğitim camiasında bizler için çok önemli ve değerli. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlikte olacağız diye düşünüyoruz. İletişim fakültesi 4.yılını doldurdu. Fakültenin İletişim fakültesine bundan sonraki süreçte Zonguldak gazeteciler olarak bizlerde elimizden geldiği kadar katkı ve destek vermeye devam edeceğiz. Bugünkü ziyaret için çok teşekkür ediyorum." dedi.

AKDAL: HABER PİYASASINA PROFESYONEL ÇALIŞANLAR YETİŞTİRECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Tuğba Akdal'da, "Bizi ağırladığınız için bir teşekkür ediyoruz. Ben gazetecilik yapmış biri olarak aynı zamanda gazetecilik bölümlerinde iletişim fakültelerinde yıllardır öğretim üyeliği yapmış biri olarak haber yazmanın ve aynı zamanda haber piyasası dediğimiz ortama profesyonel insanlar yetiştirmenin çok ayrı bir öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla burada İnşallah sizler dış paydaşlarımızdan biri olarak güzel bu alana profesyonel çalışanlar yetiştireceğimize de inanıyoruz Bir de kabul ettiğin için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi