AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, yaptığı açıklamada, “Dünya ülkelerinde sağlık sisteminde yaşanan ciddi problemlere karşı ülkemizin açtığı yeni şehir hastanemiz de bizlere gösteriyor ki sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır” dedi.

Tosun açıklamasında, “Başakşehir Şehir Hastanesi'nin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” diyerek şunları söyledi:

“Koronavirüs salgını ile tüm dünyanın mücadele ettiği bu günlerde bir çok gelişmiş ülkelerin sağlık sistemi ciddi sekteye uğramış, çökme eşiğine gelmiştir. Kaldı ki İngiltere ülkemizden gidecek 84 tonluk tıbbi yardım malzemelerine bel bağlamış, bu yardım ile vatandaşlarının rahatlayacağını yerel yönetimler bakanları da dile getirmiştir. Ülkemiz bir çok devlete yardım eli uzatmıştır. 18 yıllık iktidarımız boyunca hükümetimiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sağlık sektörüne ayrı bir önem vermiş, şehir hastaneleri hayalini bir an önce hayata geçirmek için adımlar atmıştır. Bu kapsamda  Başakşehir Şehir Hastanesi ise  hizmete alınmıştır. Dünya ülkelerinde sağlık sisteminde yaşanan ciddi problemlere karşı ülkemizin açtığı yeni şehir hastanemiz de bizlere gösteriyor ki sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır. Atılan adımlar neticesinde sağlık altyapımız güçlenmiş ve yeni açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'de güçlü altyapımıza dahil edilmiştir. Bunun haklı bir gururu içerisindeyim. Rabbim başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu devasa projede emeği geçen tüm çalışanlarımızdan razı olsun. Başakşehir Şehir Hastanesi'nin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi