Zonguldak’ın Çatalağzı Beldesinde uzun bir süre ÇATES’te İşyeri temsilciliği görevinde bulunan ve bir dönemde  AK Parti’den Çatalağzı Belde Belediye Başkan adayı olan değerli dostumuz Mehmet Baş’ın sevgili annesi Emine Baş (88) hayatını kaybetti.

Önceki gün yaşamını yitiren Emine Baş Kilimli İlçesine bağlı Karadon Camiinde kılınan öğle namazının ardından aynı yerdeki Çanakçılar Aile Mezarlığında son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Cenaze törenine, AK Parti Zonguldak önceki dönem milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, Zonguldak eski belediye başkanları Muharrem Akdemir ve Secaattin Gonca, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Gelik belediye başkanı Burhan Sezgin, Kilimli eski belediye başkanı Ali Aslankılıç, MHP eski il başkanı ve Zonguldak belediye başkan adayı Hamdi  Ayan, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman, Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri  Sabahattin Gülay, Necati Akyol, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, Hakan Özkan, Naci Kırlak, AK Parti Zonguldak Belediye meclis üyeleri, Sinan Toprak, Hüseyin Kahveci, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, birçok siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile dost ve yakınları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhume Emine Baş’a Allah’tan rahmet dilerken, yakınları ve dostlarına başsağlığı diliyorum. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi