Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın göreve gelmeden önce ve göreve geldikten sonra söz verdiği asfalt çalışması Karaelmas Mahallesi Şehit Bülent Şanal Caddesinden başladı.

Zonguldak Belediyesi Ağustos ayı sonunda yaptığı asfalt ihalesinin ardından bugün çalışmalara altyapısı tamamlanan Karaelmas Mahallesi Şehit Bülent Şanal Caddesinde başladı. Belediye görevlileri ve yüklenici firma asfaltlanacak yolda gerekli önlemleri aldı. Hafta sonuna kadar yollar kazınacak Pazartesi gününden itibaren ise yollar asfaltlanmaya başlayacak.

Yapılan çalışmayı yerinde gören mahalle sakinleri ve araç sürücüleri başlayan asfalt çalışması nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, “Yol çilesinden kurtulacağımız için büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Yıllardır bozuk yolarda araçlarımızı kullanmak zorunda kalıyorduk. Artık mahallemize daha konforlu ve rahat bir şekilde gideceğiz. Bu hizmeti bizlere getiren Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi