AK Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Gülsan Geldi, birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltı programı düzenledi.

Padişah Sofrasında düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arman, AK Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Gülsan Geldi, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Gülsan Geldi katılımlarından ötürü davetlilere teşekkürlerini sunarak, “ Bu bir kadın dayanışması, kaynaşması. Yönetime geldiğimden bu güne ilk kez sizlerle bir arada büyük bir toplantıda bir arada oldum. Kadınlarımız bizlerin güçleri neferleri. Bizler seçimlere hazır bir şekilde her an çalışmalarımızı yapıyoruz. Sizlerin samimiyetine güveniyorum. Bu kaynaşmanın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. “ diye konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, “bilindiği gibi kongre sürecine girdik. İnşallah bu dönem hayırlı olur hepimiz için. Güzel şeyler olur, hep birlikte devam ederiz. Allah hepimize sağlık, huzur versin” şeklinde konuştu.

Milletvekili Hamdi Uçar ise “teşkilat mensupları olarak zor görev üstlenmişiz. Ülkemizin girdiği süreci biliyorsunuz. Muhalefet sürekli hem içerde hem dışarda, dış güçlerin etkisi altında kalarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara pirim veriyor. O yüzden sizlerle bir araya geldiğimiz zamanlarda yapacağımız açıklamalar ve bizlerden alacağınız bilgilerle toplumu ve insanları bilgilendirmiş olacaksınız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, “AK Parti kadına değer veren çok büyük bir siyasi oluşumdur. Kadın kolları kongresi yapan ilk ve tek partidir. 5 bine yakın kadın üyesi vardır. Bu birçok siyasi partinin üye sayısından fazladır. Ak parti sizlerin sayesinde e18 yıllık iktidarı yaşatmış ve bundan sonra sizlerle beraber emin adamlarla geleceğe yürüyecektir. Sizler her kademede bizler için varsınız. Sizler bizlere Allah’ın bir emanetisiniz ”dedi.

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Bu birlik, bu güç hiçbir zaman parçalanmasın ki, kem gözler, devletimizin, ülkemizin üzerinde oyun oynamak isteyenlere karşı bir ders olsun. Kadın kollarımız AK Parti kurulduğu andan itibaren bu güne kadar gelmesinde büyük payı olan sizlersiniz. Hiç birimiz bu yola çıkarken hesapla çıkmadı. Ülkemiz ve gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak adına yola çıktık.” diye konuştu.

İl Başkanı Zeki Tosun, “başkanımız Cumhurbaşkanımız partimiz kurulduğundan beri kadınlarıma değer verdiğini 19 yıldır hep beraber gördük. Kadınlarıma teşekkür ediyorum. Seçimlerde bizim giremediğimiz evlere girdiler. Onlarla her kapıyı çaldık. Partimizde ve teşkilatlarımız çok büyük emekleri vardır”. dedi.

Kahvaltı programı konuşmaların ardından son buldu. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi