Zonguldak’ta Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yaparken, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan ve 2.5 yıl burada görev yapan Ahmet Karayılmaz,  İçişleri Bakanlığı tarafından Zonguldak İl Özel idaresi Genel sekreterliği görevine atanmasının ardından görevine başladı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Ahmet Karayılmaz, Zonguldak’a gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Samsun'da 2.5 yıl  gibi görev yaptım ondan öncesinde de zaten burada  İl müdürü olarak görev yapıyordum. Buranın demografik yapısını biliyorum. Tekrardan burada olmak gerçekten çok güzel ve  onur verici. İnşallah en kısa zamanda kendi birimlerimiz ile ilgili güzel bir çalışma içerisinde yer alacağımızı ifade etmek isterim"

İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz yaptığı açıklamada,  corono virüs salgınına karşı köylerde dezenfekte çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Şu anda tüm köylerimizde toplumun birlikte yaşadığı merkezlerde gerekli dezenfekte işlemleri yapılmış. Arkadaşlarımız gerek ilçe müdürlerimiz ve amirlerimiz tarafından çalışmalar yapılmış. Şu anda arkadaşlarımız sahada gerekli olduğu ölçüde sürekli bir şekilde il genelindeki köylerimizde dezenfekte çalışmalarına devam ediyorlar. Parklar, bahçeler, camiler, okul binaları olsun bu anlamda ortak kullanılan tüm alanlar dezenfekte ediliyor” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi