Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ADD Öğretmenler Korosu ve ADD Gençliği tarafından hazırlanan Cumhuriyet Marşları ve Şiirleri dinletisi sundu.

Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen programda, ADD Öğretmenler Korosu ve ADD Gençliği tarafından hazırlanıp sahnelenen Cumhuriyet Marşları ve Şiirleri dinletisi salonu dolduran dinleyiciler tarafından ayakta alkışlayarak ellerindeki Türk Bayrakları ile coşkuyla eşlik ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nazan Papila, değerli Zonguldaklı cumhuriyet sevdalısı Atatürkçü dostlarımız diyerek başladığı konuşmasında: “Bugün Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutluyor olmanın mutluluğu, heyecanı ile bir araya geldik. Bu yıl biz aynı zamanda Milli Mücadelemizin yüzüncü yılına erişmenin de gururunu yaşadık. Büyük önderimiz, Başkomutan, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bütün emperyalist ülkelere karşı verdiği bu kutlu mücadelenin sonucunda yazdıkları kahramanlık destanı Türk Milleti’nin olduğu kadar bütün mazlum, ezilmiş ülkelerin de kurtuluşlarına ışık, rehber oldu. Biz bu bilinç ve onurla, Cumhuriyetimizin de yüzüncü yılını aynı coşku ile kutlayacağız. Yetiştirdiğimiz gençler ve onların yetiştireceği nesillerle Ata’mızın mirasına sahip çıkacak, koruyacak, ona layık olacağız. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu ülke için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. En büyük bayramımız kutlu olsun” dedi. ((Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi