İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Yalı Caddesi’nde bulunan seçim ofisindeki iftar programında Kdz. Ereğli’de yaşayan Gümüşhanelileri ağırladı.

Kdz. Ereğli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Davut Karakaş, dernek yöneticileri ve çok sayıda üye İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyeleri ile birlikte iftar yaptı.

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, iftar davetine katılan Kdz. Ereğli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Davut Karakaş ve tüm Gümüşhanelilere teşekkür etti.

Programda konuşan Sesli “2007-2009 yılları arasında görev yaptığım dönemde nasıl belediye başkanlığı yaptığımı biliyorsunuz. Hiç kimseyi ayırt etmeden nerede hizmet eksikse, hangi vatandaşımızın hizmete ihtiyacı varsa oraya hizmet ettik. Kimsenin ne partisine baktık, ne nereli olduğuna baktık nede zengin fakir olup olmadığına baktık. Herkesin belediye başkanı olduk. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süreçte de yeniden bu anlayışı Kdz. Ereğli Belediyesi’nde hakim kılacağız. Hizmetle geçecek 5 yıl için tüm hazırlıklarımızı yaptık.” dedi.

Sesli ve Gümüşhaneliler iftar sonrasında çay içip seçim bürosunda uzun süre sohbet etti.

Çalışmalara devam… Çalışmalara devam…

Whats App Image 2024 03 17 At 10.23.15

Whats App Image 2024 03 17 At 10.23.15 (1)

Whats App Image 2024 03 17 At 10.23.15 (2)

Muhabir: Ersen Berk ÇELİK