Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’un altyapı oyuncusu Ömer Can Coşkun, golleriyle yıldızını parlatıyor. 18 yaşındaki forvet oyuncusu, forma giydiği U18 takımında sezonu hat-trickle açtı.

6 yıldır forma giydiği altyapıda U18 kategorisine kadar yükselen Ömer Can Coşkun, adeta mevkisinin parlayan yıldızı. Geçen sezon 15 maçta attığı 21 golle gol kralı unvanı kazanan Coşkun, 2023-2024 sezonuna kaldığı yerden başladı.

U18 Ligi’nde 4-0 kazanılan Akınspor maçında 47, 50 ve 81’inci dakikada attığı gollerle hat-trick yapan Ömer Can, farklı galibiyette başrolü oynadı. İlk maç performansıyla gol krallığına bu sezon da aday olduğunun mesajını veren Ereğlili golcünün hedefi, 21 golle kapattığı geçen sezonun üzerine çıkmak.

Hızlı gelişimi, oynadığı futbol ve birbirinden klas golleriyle Ereğli futbolunda öne çıkan ve her maç adından sıkça söz ettiren Ömer Can’ın en büyük hedefi A takım kadrosuna yükselmek. 

SPOR SERVİSİ

Süper Lig başka bir şehre kayarsa, çok büyük kaybederiz... Bunun farkında mısın Zonguldak? Süper Lig başka bir şehre kayarsa, çok büyük kaybederiz... Bunun farkında mısın Zonguldak?

Editör: Hüseyin EKİNCİ