Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı. Kaza Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Yahma Mahallesi Eski Ereğli Yolu Caddesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Şaban Yıldızbaş (44)  yönetimindeki 06 VPU 10 plakalı araç ile yanında eşi Kübra Yıldızbaş  (42) ile birlikte hastaneye giderken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda 30 metrelik uçurumdan karayoluna uçtu.

Meydana gelen kaza sonrasında bölgeye 112 Acil ekipleri, Kozlu İtfaiyesi ve AFAD ekipleri ile polisler sevk edildi. Kaza sonrasında sürücü Şaban Yıldızbaş yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Kübra Yıldızbaş ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden Kübra Yıldızbaş’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılırken, çiftin hastaneye gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Öte yandan meydana gelen trafik kazası ile Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme başlattığı bildirildi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Editör: Haber Merkezi