Elektrikli bisiklet bomba gibi patladı! Elektrikli bisiklet bomba gibi patladı!

Çin Devlet Medyası, Jiangsu eyaletinde bir çiftin düğününün iptal edilmesinin ardındaki nedeni başlıklara taşıdı. Haber uluslararası basında da yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz günlerde, Jiangsu eyaletinde bir gelin, düğün sırasında soyunarak olay yarattı. Yerel basında yer alan haberlere göre, tören sırasında damadın annesi, oğlunun niteliklerini överek onu övdü. Oğlunun "olağanüstü yeteneklere sahip olduğunu" ve çeyiz ödemeden evleniyor oluşunu gururla dile getirdi. Ancak, bu sözler gelin ve ailesi için aşağılayıcı oldu.

Gelin, kayınvalidesinin çeyizle ilgili sözlerini kendisi ve ailesi için aşağılayıcı olarak nitelendirdi ve gelinliğini çıkararak sahneden indi.

Düğün iptal edildi ve daha sonra yapılan kontrollerde gelinin erkek olduğu ortaya çıktı. Nadir görülen bir hastalık olan bu durumda, genç kadının kanser riski taşıdığı da belirtildi. Gelinin vücudunda bulunan fazlalık erkeklik organı ameliyatla alındı ve bir süre hormon tedavisi göreceği ifade edildi. Ayrıca bu tür mutasyonların erken teşhis edilerek kısa sürede tedavi edilebileceğini bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi