Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanlığı’nda, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde cemiyetin bazı yönetim, denetim, onur kurulu ve üyeleri, haber ajansları, günlük, haftalık ve internet yayın organlarında çalışan gazeteciler, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkan Vekili Fadime Yılmaz Elma ile misafirlerin katılımıyla bayramlaşma gerçekleştirildi.

İş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheli tutuklandı İş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheli tutuklandı

ZGC Başkanı Derya Akbıyık’ın, yemek ve ikramlarda bulunduğu bayramlaşmada, gazeteciler gündemi değerlendirdiler.

ZGC Başkanı Akbıyık, geleneksel bayramlaşma törenini her bayramın ikinci günü gerçekleştirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

‘’ZGC olarak geçmişten bugüne dini bayramlarda bayramlaşma törenini gün boyu sürdüren tek sivil toplum kuruluşuyuz. Buradaki amaç; meslektaşlarımızla bir arada olmak, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, gazetecilerin ve gazetelerin sorunlarını tartışmak, ilimizin sorunlarına, gelişmesine, büyümesine ‘kanaat önderi’ olan biz gazeteciler ile neler yapılabilirliği görüşmektir. İlimiz, siyaseten güçlü olurken, yerel yönetimlerde de güçlü olmalıdır. Bu anlamda güçlü Zonguldak, hepimizin lehinedir. Zonguldaklı gazeteciler, illeri güçlü olursa var olmalarını devam ettirirler.’’

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Başkan Akbıyık, gün boyu etkinliklerine katkı veren CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Şenol Yücel, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ile DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş’e teşekkür etti. (Haber: Sermet AKSU)

WhatsApp-Image-2023-06-29-at-15.57.18

Editör: Murat Barutçu