Sevilen esnaftan üzücü haber geldi, Mustafa Karaca hayatını kaybetti Sevilen esnaftan üzücü haber geldi, Mustafa Karaca hayatını kaybetti

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2. etap doğalgaz çalışmaları için kazma vurulmaya hazırlanıyor. Yerel seçimlerin ardından Filyos Belediye Başkanı Erol Acar'ın göreve gelmesiyle birlikte beldeye yönelik çalışmalar hız kazandı.

Başkan Acar'ın seçim sürecinde verdiği taahhütlerin netleşmesiyle birlikte Filyos'ta hummalı bir çalışma başlatıldı. Doğalgaz altyapısının genişletilmesi ve belde halkının kullanımına sunulması için harekete geçildi.

Filyos'ta gerçekleştirilecek olan 2. etap doğalgaz çalışmaları kapsamında, doğalgaz şebekesine bağlanacak olan boruların taşınması için belediye garajına nakil gerçekleştirildi. Bu önemli adımın ardından altyapı çalışmalarının en kısa sürede başlaması planlanıyor.

Filyos Belediyesi, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak, "Doğalgaz şebeke hattına bağlanacak olan doğalgaz borularının belediyemiz garajına nakli sağlanmıştır. Doğalgazı vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için gerekli olan altyapı çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacaktır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Ersen Berk Çelik