Darbe girişiminden sonra, Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) ihraç edilen vatandaşlar arasında olduğu görülen ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla devletin çeşitli kurumlarında çalışan şahıslara iftira atan B.B. isimli şahıs bu kez da Zonguldak Emniyeti’nde görev almış 3 polisin fotoğrafını paylaştı. Fotoğraflarını yayınlamakla da kalmayan şahıs, aynı zamanda çirkin ifadeleri “İfşa” başlığı adı altında yayımladı.

Genel İş Sendikasından Altuğ Dökmeci’ye ziyaret Genel İş Sendikasından Altuğ Dökmeci’ye ziyaret

Yapılan paylaşım şu şekilde:

“İFŞA LÜTFEN Zonguldak'ta cinsel uzuvları elle sıkma, copla tecavüz, elektrik verme ve su kovasına kafa sokma gibi işkencelere imza atan, B.. kod N.K., E… kog N.A., H… kod B.Y., Kıyamet Kopsa da Adalet bir gün kapınızı çalacak. YARGILANACAKSINIZ !”

Kişinin sosyal medya hesabı kontrol edildiğinde ise, şahsın 15 Temmuz hain darbe girişimini destekler nitelikte yaptığı paylaşımlar ise gözlerden kaçmadı. Daha önce de çoğu kez emniyet mensuplarını hedef alan şahsın bu kez de Zonguldak Emniyeti ile ilgili iftira niteliğindeki paylaşımı görenler tarafından eleştiri aldı.

Ayrıca, sadece polislerin değil, emniyet müdürlerinin de çok sayıda FETÖ’cü tarafından aynı iftiralara maruz kaldıkları görülmüştü.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-11.56.53

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-11.57.03

Editör: Murat Barutçu