Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Haberleri

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi haberleri ve güncel Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi gelişmeleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile ilgili tüm video, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi fotoğrafları ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

ZBEÜ, eğitimde kalite çıtasını yükseltmeye davam ediyor. Ereğli Eğitim Fakültesi bünyesindeki İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği lisans programları...

Zonguldak

Nevruz Bayramı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde coşkuyla kutlandı.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) protokol imzaladı.

Zonguldak

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında ZBEÜ’de ‘Çanakkale Savaşları’nı Canlandırma’ etkinliği gerçekleştirildi.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), "Yapay Zekâ ile Finansal İnovasyon: Uygulamalar ve Fırsatlar" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, AB tarafından projeleri desteklenen ZBEÜ Teknoloji Transfer Ofisi AR-GE ekibine...

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Erkek Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Şampiyonası’nda 3. olarak Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi’ne yükseldi.

Resmi İlan
Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde 2015 yılından sonra ilk defa “Akademik Yükseltme ve Başarı Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Çin Madencilik ve Teknoloji Üniversitesi-Beijing (CUMTB) arasında ‘Kalın Kömür Damarı Madenciliği Araştırma Merkezi’ kurulmasına yönelik...

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) ortaklığıyla ‘TENMAK Enerji Çalıştayı gerçekleştirildi.

Sağlık

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hastanesi, Tıbbi Onkoloji Polikliniğinde göreve başlayan Uzman Dr. Özgür Ölmez ile büyümeye devam ediyor.