Yıldırım Haberleri

Yıldırım haberleri ve güncel Yıldırım gelişmeleri, Yıldırım ile ilgili tüm video, Yıldırım fotoğrafları ve Yıldırım haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 750. Sene-i Devriyesinde Hz. Mevlana’yı Anma ve Şeb-i Arus Töreni’nin gerçekleştirilmesine katkı sunan...

Türkiye Gündemi

Yıldırım Belediyesi İstihdam Merkezi, 4 yılda bin 534’ü engelli olmak üzere 31 bin 503 kişinin işe yerleştirmesine öncülük etti.

Zonguldak

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun evine yıldırım düşen aileyi ziyaret etti.

Türkiye Gündemi

Karabük'te etkili olan yıldırım ve şimşekler gökyüzünde adeta görsel şölen sundu.

Türkiye Gündemi

Yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunan şahsa tepki gösteren vatandaşlar, çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle caddeyi boks ringine çevirdi.

Türkiye Gündemi

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçağına yıldırım isabet etti. Yıldırım isabet eden Türk Hava Yolları uçağı İstanbul Havalimanı’na...

Türkiye Gündemi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, 15 yaşındaki bir genç, 16 gündür kayıp durumda. Gençten, evinden ayrıldığı 5 Ağustos'tan bu yana haber alınamıyor.

Türkiye Gündemi

Bursa'da, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Zümrütevler Mahallesi'ndeki bir evde tek başına yaşayan 67 yaşındaki bir adamın cansız bedeni evinde bulundu.

Türkiye Gündemi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir işyerine hırsızlık amacıyla giren şüpheli, dükkan sahibi tarafından yakalanarak darp edildi.

Türkiye Gündemi

Bolu'nun Göynük İlçesi'nde yıldırım düşmesiyle başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Kars’ta bir evin bahçesinde bulunan ağaca yıldırım düştü. Yıldırımın isabet ettiği ağaç ikiye bölündü.

Türkiye Gündemi

Bursa’da aynı yerde 13 gün arayla meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.