Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Karadeniz Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Ekipleri tarafından motosikletlilere yönelik uygulama yapıldı.

Asayiş

Çenesi kırıldı, elleri parçalandı, 2 çocuk babası pide almaya giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Oğlu kaçarak uzaklaştı, onu ise misafirliğe...

Bartın

Bartın'da Gölbucağı mahallesi Çayır sokakta yaşayan K.S. isimli 40 yaşındaki bir adam, evin ikinci katından düşerek yaralandı. Akşam saatlerinde meydana...

Zonguldak

Zonguldak’ta 25-31 Mart tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.

Türkiye Gündemi

Polisin 8 adrese eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda, yabancı uyruklu 6 mağdur kurtarıldı, gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 11 Mart 2022 tarihinde girdiği dükkanda sarrafı boğazından bıçaklayarak öldürüp, bilezik çalmaktan yangılanan sanığa ceza yağdı.

Düzce

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda bekçiler ile bir araya gelen Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, asayiş olayları hakkında değerlendirmede bulundu.

Karabük

Karabük’te çeşitli suçlardan araması bulunan 24 kişi yakalanırken, 9 şahıs tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta "Tutuklu veya hükümlünün kaçması" ve "Hırsızlık" suçlarından 6 ayrı dosyadan aranan ve hakkında 32 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası...

Türkiye Gündemi

Masaj salonlarına yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda 25’i kadın olmak üzere 37 kişi yakalandı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, annesini evde tabancayla başından vurulmuş halde buldu. Hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde işe gitmek için evinden çıkan Ümit Temek, otomobiline binen bir kişinin saldırısına uğradı.